Referenties


5 thoughts on “Referenties

 1. Vanaf 2012 tot heden heb ik 2 maal gebruik kunnen maken van de diensten van Thessa. Prettige samenwerking, Thessa schept een realistisch beeld en denkt heel erg mee voor, tijdens en ná het proces. Dat zorgt ervoor dat ik als cliënt het gevoel heb dat mijn zaak in goede handen is! Heel erg bedankt voor je hulp en al het goeds voor in de toekomst! Gr,

  Syed Abbas

 2. Bijna 39 jaar werkte ik als voorman op de scheepsbouw. En ineens wilde mijn werkgever me weg hebben omdat ik te duur was. dat ging gepaard met heftige pesterijen. Toen ik geschorst werd was de maat vol. In die tijd heeft Thessa mij bijgestaan in de recht zaken die we toen aangespannen hebben tegen mijn werkgever. Thessa hielp mij uitstekend zowel zakelijk als mentaal. Ook had mijn gezin veel steun van haar. het was een zeer warme en prettige samenwerking.

  Klaas Haanstra

 3. Thessa heeft mij in 2010 en 2017 goed en prettig geholpen bij mijn collectief ontslag in de ICT Sector waar het helaas op die momenten niet goed ging met de bedrijven waar ik destijds voor werkte.

  Wat me opviel bij Thessa is de rust en tijd die ze nam om zich goed in de zaak te verdiepen, de scherpe analyses over (on)mogelijkheden in mijn zaak en hun respectievelijke voor- en nadelen en de niet aflatende energie en doorzettingsvermogen om de zaak tot een goed einde te brengen!

  Daarnaast is Thessa een warm, begripvol en inlevend mens wat fijn is in emotionele gebeurtenissen als ontslag. Het is inderdaad net een echtscheiding…

  Thessa bedankt!

 4. Thessa heeft mij enorm goed geholpen met mijn WAO uitkering en WAO-gat verzekering

 5. Door een geschil met een (oud) werknemer ben ik via via in contact gekomen met Thessa en dit heb ik als zeer prettig ervaren. Wat ik erg prettig vond was de persoonlijke benadering. Ze begon met het doorvragen om een totaal beeld te krijgen van wat er speelde. Ze heeft daarna de tijd genomen om duidelijk de voors en tegens uit te leggen. Maar het fijne van alles was dat ik het gevoel had dat ik mijn “grote zus” om advies aan het vragen was, erg toegankelijk.

Comments are closed.