Over ons

VISIE EN OVERTUIGING

Echt Arbeidsrecht biedt rechtshulp vanuit de overtuiging dat arbeid en inkomen mensenwerk zijn. Onder mensen verstaat Echt Arbeidsrecht zowel werkgevers als werknemers.

Juridische conflicten lijken soms een eng, onbekend, monster. Echt Arbeidsrecht kent het monster en leidt u door het woud der regels. Zij is er meester in uw situatie op juiste en begrijpelijke wijze in het recht te implementeren. Zij houdt daarbij rekening met alle relevante factoren van de zaak.

Echt Arbeidsrecht gelooft in de juiste jurist op de juiste zaak. Zij is dat voor MKB, particulieren, vakbonden en advocaten op arbeids- en sociaal zekerheidsrechtelijke gebied in alle voorkomende procedures en adviezen.

BETAALBAAR EN LAAGDREMPELIG

Visie betekent voor Echt Arbeidsrecht ook dat rechtshulp betaalbaar is. Echt Arbeidsrecht hecht meer aan kwaliteit dan aan glanzende portalen. Hierdoor blijven de kosten laag. Echt Arbeidsrecht staat ‘ aan het bed’. Zij begrijpt het mechanisme van echt, menselijk recht. Zij is eerlijk en gaat alleen met u in zee als u u daarmee gediend bent. Of dat het geval is, wordt vaak snel duidelijk na een eerste, kosteloos advies waarin u zo nodig stukken mag toezenden.  Echt Arbeidsrecht is daarmee laagdrempelig en makkelijk toegankelijk.

Echt Arbeidsrecht hanteert dus redelijke tarieven, zeker in verhouding tot het rechtsbelang. Evenwel moeten de opbrengsten in verhouding zijn. Soms is het mogelijk uw kosten (gedeeltelijk) op de wederpartij te verhalen. Van Echt Arbeidsrecht kunt u daarnaast helder-, echt- en oprechtheid verwachten.

Echt Arbeidsrecht gaat er vanuit dat u hetzelfde denkt en om die reden ook voor haar kiest.  Bel gerust 06-24540700 of mail naar info@echtarbeidsrecht.nl.