Over ons

VISIE EN OVERTUIGING

Echt Arbeidsrecht biedt rechtshulp vanuit de overtuiging dat arbeid en inkomen mensenwerk zijn. Onder mensen verstaat zij zowel werknemers als werkgevers.

Juridische conflicten lijken soms een groot, onbekend, monster. Echt Arbeidsrecht kent het monster en leidt u door het woud der regels. Thessa is er meester in uw situatie op juiste en begrijpelijke wijze in het recht te implementeren en houdt daarbij rekening met alle relevante aspecten van de zaak. Ook die waaraan u zelf niet dacht.

Echt Arbeidsrecht gelooft in de juiste jurist op de juiste zaak. Zij is dat voor werknemers, MKB, particulieren, vakbonden en advocaten op arbeids- en sociaal zekerheidsrechtelijke gebied in alle voorkomende procedures en adviezen. 

BETAALBAAR EN LAAGDREMPELIG

Visie betekent voor Echt Arbeidsrecht dat rechtshulp betaalbaar is. Thessa hecht meer aan kwaliteit dan aan glanzende portalen, websites met cookies en blogs op social media. Hierdoor blijven de kosten laag. Echt Arbeidsrecht staat ‘ aan het bed’ en begrijpt het mechanisme van echt, menselijk recht. Zij is eerlijk en gaat alleen met u in zee als u daarmee gediend bent. Of dat het geval is, wordt vaak snel duidelijk na een eerste, kosteloos advies waarbij u zo nodig stukken mag toezenden.  Echt Arbeidsrecht is daarmee laagdrempelig en goed toegankelijk.

Echt Arbeidsrecht hanteert dus redelijke tarieven, zeker in verhouding tot het rechtsbelang. Evenwel moeten de opbrengsten in verhouding zijn. Soms is het mogelijk uw kosten (gedeeltelijk) op de wederpartij te verhalen. Van Echt Arbeidsrecht kunt u daarnaast helder-, echt- en oprechtheid verwachten.

Echt Arbeidsrecht gaat er vanuit dat u hetzelfde denkt en om die reden ook voor haar kiest.  Bel gerust 06-24540700 of mail naar info@echtarbeidsrecht.nl.